lørdag 17. oktober 2009

Undertøyet som ble revet bort





Nylig var det ville tilstander på andre side av Nordsjøen etter at et nytt undertøy - som påstås å kunne smelte bort fett og cellulitter, ble lagt ut for salg. Det ble utsolgt på under en time, og kundene sto i kø i John Lewis-butikker for å få det såkalte cellulittundertøyet.

Fire av fem kvinner som har testet undertøyet sier de får færre cellulitter etter å ha brukt undertøyet i seks timer daglig i 30 dager.




Lageret tomt - også i Norge

Nå har det blitt bestilt opp 40 000 flere cellulittruser, og over 4 000 kvinner har bedt om å bli varslet på e-mail når undertøyet er på plass i butikkhyllene igjen, ifølge Daily Mail.

Undertøyet koster 25 pund i butikken, og har også blitt lagt ut salg på auksjonssiden ebay.com – til over dobbel pris, 60 pund. Undertøyet selges for 449 kroner via noen norske nettsider. Her ble også lageret tomt nesten med en gang.


Slik skal det fungere

Undertøyet skal inneholde krystaller som varmes opp når de kommer i kontakt med huden. Denne varmen skal øke blodsirkulasjonen i lårene, rumpa og magen, som skal få fettcellene til å smelte og skilles ut av kroppen via leveren.

Effekten av undertøyet varer i opp til ett år eller lenger, om brukeren følger en sunn diett og trener jevnlig, ifølge produsenten. Og utover det loves det at de som bruker undertøyet får en bedre fasong. Testpersoner har insistert på at produktet fungerer, i motsetning til lignende og dyrere produkter på markedet.

- Produktet har blitt et nytt fenomen blant kvinner – med kunder som kjøper inntil ti underbukser hver, sier Helen Spencer i John Lewis, som har stått for innkjøpet av undertøyet.

Også i Norge har kundene kommet tilbake for å kjøpe flere truser etter de mottok den første. - Det er tydeligvis mange som ønsker å forberede seg til julebordsesongen for vi har solgt utrolig bra, sier produsenten til DinSide Helse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

    BlogRankers.com besöksräknare
besöksräknare         Blogglisten

AddThis

Bookmark and Share
bloggping

Bloggarkiv

Følgere